Lid worden?

Je moet helemaal geen gids zijn om lid te worden van Gidsenkring Ieper-Poperinge. De overgrote meerderheid van onze leden is bij ons aangesloten gewoon vanuit een interesse voor de cultuur en geschiedenis in onze streek. Voor 25 euro per jaar ben je lid van onze vereniging.

Voor je lidmaatschapsbijdrage krijg je

  • vijf keer per jaar het verzorgde tijdschrift Gidsenkroniek, waarin je degelijke artikels leest over de geschiedenis en cultuur van onze streek. Als lid kan je de oude uitgaves van de Gidsenkroniek ook digitaal raadplegen;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze daguitstappen en halve daguitstappen;
  • gratis toegang onze lezingen over diverse thema’s, met een glaasje op het nieuwe jaar in de lezing in januari – voor lezingen georganiseerd in samenwerking met andere organisaties kan het zijn dat je een – gereduceerde – inkomprijs moet betalen;
  • in december het Jaarboek van de West-Vlaamse Gidsenkring. De publicatie diept een provinciaal historisch-cultureel thema uit.

Wie de gidsenkring bijzonder genegen is, kan ook erelid worden. Daarvoor bedraagt het lidgeld minimaal 50 euro per jaar. In het novembernummer van de Gidsenkroniek publiceren we jaarlijks de lijst van onze ereleden.

Meer informatie over een lidmaatschap van Gidsenkring Ieper-Poperinge? Contacteer gerust onze voorzitter Danny Jonckheere.

Lid worden?