25 en 26 mei 2024 | Ieper, een stad vol kunst

25 en 26 mei 2024 | Ieper, een stad vol kunst

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei is er weer Kunst in Ieper. Enthousiaste kunstgalerijen en de toeristische dienst slaan de handen in elkaar om hedendaagse kunst en cultureel erfgoed te tonen aan een kunstminnend publiek uit binnen- en buitenland.

Zowel op zaterdag als op zondag is er ook een gegidste wandeling, die je enkele nieuwe galeries in de stad laat ontdekken. Want Ieper is niet alleen de stad van Wereldoorlog I of van de rijke middeleeuwen. Zij is ook een stad die parelt en bruist van de kunst.

Een absolute aanrader voor ‘hiepergevoelige’ en kunstminnende mensen!

  • De kunstige wandeling start aan de Lakenhallen om 14.30 uur en eindigt daar ook, ongeveer 3 uur later. Deelname is gratis.
  • Reserveer jouw ticket online bij Toerisme Ieper. Je krijgt het dan meteen in je mailbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *